10. BOŽIČNI TURNIR V ODBOJKI ZA STAREJŠE DEČKE IN DEKLICE V ZAGREBU

V času od 22. in 23.12. 2018 je v Zagrebu potekal 10. zaporedni turnir v odbojki za igralce in igralke letnik 2004 in mlajše.Naša moška ekipa Žužemberk se je turnirja udeležila sedmič in branila lansko prvo mesto na turnirju. Nastopilo je 23 ženskih in 8 moških ekip.

Moški so prvi dan igrali po tri tekme v dveh skupinah. Igralo se je tri sete do 15 točk. Prvi dan so naši igralci premagali Ljubljano, Rovinj in Daruvar. Vse tekme so se končale s 3:0 v našo korist.

Naslednji dan smo igrali polfinale proti domačinom iz Zagreba. Že v prvem setu so naši igralci  pokazali, kdo je najboljši na turnirju. Domačinom so prepustili le tri točke. Naslednja seta pa dobili na 9 in na 8.

V finalu so nas čakali stari znanci zadnjih let, ekipa iz Maribora. Tudi njim nismo prepustili niti seta in tudi to tekmo gladko zmagali 15: 6, 15:1 in 15:3 in s prvim mestom ponovili lanski uspeh.

Vrstni red:

  1. Žužemberk
  2. Maribor
  3. Ljubljana
  4. Zagreb
  5. Novo mesto
  6. Rovinj
  7. Grobničan
  8. Daruvar

Za najboljšega igralca na turnirju je bil proglašen NEJC SUHADOLNIK, najboljši podajalec je bil MOHOR TRAVNIK, najboljši napadalec pa JURE LEGAN.

Igrali so še Jure Kocjančič, David Pajnkiher, Gašper Longar, Tomaž Novak, Niko Longar in Aljaž Tomšič.

                                                                                                                                                                Mentor: Bojan Brulec

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja