PODROČNO PRVENSTVO V MALI ODBOJKI ZA MLAJŠE UČENKE

OŠ Žužemberk je v torek, 19.3.2019 organizirala področno prvenstvo v mali odbojki za mlajše učenke.Udeležilo se ga je pet osnovnih šol, ki so igrale po sistemu vsak z vsakim. Tako je vsaka ekipa odigrala po štiri tekme, skupaj jih je bilo deset. Naše učenke so začele prvo tekmo proti OŠ Dolenjske Toplice in jo brez težav zmagale z rezultatom 2:0. Drugo kolo smo bili prosti. Naprej pa smo gladko premagali še OŠ Metliko, LOKO Črnomelj in Otočec, vse z rezultatom 2:0 v setih.

Prva ekipa v postavi Maša in Nika Pucelj, Eva Nahtigal Lavrič in Ula Črnagoj ni imela konkurence. Kaja Miklavčič in Aja Pečar pa sta pomagali pri dveh zmagah druge ekipe, dve pa so si priborile same,najmlajše udeleženke turnirja, Marija Travnik, Albiona Guci iz 5. razreda ter  Pia Pintar in Žana Hrovat iz 4. razreda. Pravico nastopa so imela učenke do 7. razreda.

Čestitke vsem igralkam za prikazano igro in 1. mesto na prvenstvu.

Podrobni rezultati in fotogalerija so v priponki.                                                                                                                    mentor: Bojan Brulec

https://sport.znm.si/home/document/docid/12165?back=/sport-mladih

Mala odbojka – mlajše učenke 18-19_področno_19.3.2019

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja