PODROČNO PRVENSTVO V ODBOJKI ZA STAREJŠE UČENKE

Področno prvenstvo je  8. 1. 2020 organizirala OŠ Metlika. Nastopilo je šest ekip. Razdeljene so bile v dve skupini, kjer smo igrali vsak z vsakim. V naši skupini smo najprej igrali proti OŠ Center iz Novega mesta. Zmagali smo gladko z rezultatom 2:0 (25:12, 25:10). V drugi tekmi smo premagali še OŠ Črnomelj z enakim rezultatom 25:16 in 25:11. V tej tekmi sta počivali Maša Pucelj in Eva Nahtigal Lavrič, priložnost za igro pa sta izkoristili Aja Pečar in Kaja Miklavčič.

V polfinalu smo igrali proti OŠ Dolenjske Toplice. Naše igralke so igrale resno in zavzeto in zmagale z rezultatom 2:0 (25:18, 25:8).

Sledila je še finalna tekma proti domačinkam iz OŠ Metlika. Polne tribune in glasno navijanje nas ni zmedlo. Takoj smo z dobrimi servisi Eve hitro povedli in prednost do konca le še povečevali. Tekmo smo odigrali skoraj brez napak, temu primeren je bil rezultat 2:0 (25:14, 25:11) za našo ekipo.

Čestitamo našim igralkam in želimo srečo v četrtfinalu državnega prvenstva.

Igrale so:  Lara Longar, Maša Blatnik, Maša Pucelj, Eva Nahtigal Lavrič, Aja Pečar, Ula Črnagoj, Nika Pucelj in Kaja Miklavčič.

Podrobne rezultate in utrinke s tekmovanja si lahko ogledate v priponki.

odbojka področno

mentor: Bojan Brulec

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja