MIKLAVŽEV TURNIR V ODBOJKI

Na povabilo novoustanovljenega ženskega odbojkarskega kluba Metlika smo se v nedeljo, 6. decembra, udeležile 1. Miklavževega turnirja v odbojki. Poleg nas in organizatorja sta sodelovali še ekipi iz Novega mesta ter Črnomlja. Ker sta v telovadnici OŠ Metlika dve igrišči, smo igrale po sistemu vsak z vsakim. Šlo nam je odlično. V prvi tekmi smo po napeti in izenačeni borbi premagale domačinke z rezultatom 2:1. Naslednja tekma proti ekipi Novega mesta je bila prava srhljivka. Po gladko izgubljenem prvem nizu in skoraj izgubljenem drugem nizu, ko so nasprotnice že vodile s 24:16, smo po dramatični končnici v tretjem nizu, ki smo ga dobile z 21:19, slavile zmago z 2:1. Z enakim rezultatom se je končala tudi tretja tekma proti ekipi Črnomlja. Na turnirju smo zasedle prvo mesto in se veselile nagrade – obiska adrenalinskega parka v Podzemlju.
Naš uspeh je še toliko večji, saj je bil to turnir kadetinj (dekleta, ki obiskujejo prvi in drugi letnik srednje šole), v naši ekipi pa so, poleg devetošolk Natalije Bedene, Katje Struna in Anje Hunjet ter osmošolk Ule Hrovat, Nike Vidmar, Tjaše Pestotnik in Rebeke Breznikar, igrale le tri kadetinje: Ula Mohorčič, Eva Pršina in Nina Mohorčič.
Turnir je bil lepo organiziran in z veseljem se ga bomo udeležili tudi naslednje leto. Ženskemu odbojkarskemu klubu Metlika pa želimo uspešno športno pot.
(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...