ČETRTFINALE DRŽAVNEGA PRVENSTVA V ODBOJKI ZA STAREJŠE UČENKE

V četrtek, 15.2.2024, je naša šola organizirala ¼ finalni turnir šolskega državnega prvenstva v odbojki za starejše učenke. V naši skupini E sta nastopili še OŠ Komenda Moste in OŠ prof. dr. Josipa Plemlja Bled.

V prvi tekmi proti OŠ Komenda Moste se naše igralke nikakor niso mogle razigrati in prikazati dobro igro. Poškodovala se nam je tudi Žana Hrovat, ki je bila ena od nosilk naše igre in težave so bile še večje. Posledica je bila gladko dobljena tekma za Komendo. Rezultat je bil 2:0(25:17, 25:13).

V drugi tekmi je OŠ Bled presenetljivo premagala OŠ Komendo z 2:1 v setih. Bilo je 20:25, 26:24, 15:13.

O zmagovalcu turnirja je odločala tretja tekma med OŠ Žužemberk in OŠ Bled. Na tribunah so se spet zbrali izredno glasni naši navijači, ki so pripomogli k odlični igri v prvem setu. Užitek je bilo spremljati našo borbeno igro in tesno zmago v tem setu s 25:23. V nadaljevanju so našim igralkam pošle moči in gostje so dobile naslednja dva seta, tekmo in zmago na turnirju. Naše so zasedle 3. mesto.

Hvala našemu trenerju Arseniju za treniranje in vodenje ekipe na tekmovanju.

Našo šolo so na tekmovanju zastopale: Žana Hrovat, Pia Pintar, Katjuša Plot, Zala Kranjc, Kiara Murn, Zara Nahtigal Lavrič, Manca Iskra, Jona Plot in Živa Erpe.

Več o tekmovanju si lahko ogledate v zaključnem biltenu.

ZAKLJUČNI BILTEN ČETRTFINALE st. učenke skupina E (1)

Mentor: Bojan Brulec

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja