PODROČNO POSAMIČNO PRVENSTVO V BADMINTONU

Osem naših učencev in učenk se je udeležilo področnega prvenstva v badmintonu. Tekmovanje je potekalo 9. 11.2016, organizirala ga je  osnovna šola Mirna. Skupaj je tekmovalo 126 igralcev iz 13-tih osnovnih šol dolenjskega področnega centra, ki so tekmovali v štirih kategorijah.

Naši igralci v skupinskem delu tekmovanja niso imeli težav in prav vsi so se uvrstili v zaključne boje, ki pa so potekali na izpadanje. Vsak poraz je pomenil konec tekmovanja.

V kategoriji mlajših učenk je Janja Longar zasedla 5.-8. mesto, Teja Skube pa 9.-16. mesto od 27-tih tekmovalk.. Še bolje sta se v tej kategoriji odrezala fanta. David Pajnkiher je tesno izgubil s kasnejšim zmagovalcem in končal na 5.-8. mestu. Niko Longar je izgubil le finalno tekmo in končal na drugem mestu s srebrno medaljo, med 27-timi tekmovalci.

NIKO

V kategoriji starejših učenk je Rebeka Breznikar zasedla 5.-8. mesto, Nika Vidmar pa je bila tretja in osvojila bronasto medaljo. Tekmovalo je 30 deklet. Pri fantih je bil Urban Pečjak 9.-16., Toni Travnik je z drugim mestom osvojil srebrno medaljo. V tej kategoriji je tekmovalo 40 učencev.

NIKA  TONI

Na državno prvenstvo so se uvrstili prvi trije v kategorijah starejših učencev in učenk. 9.3.2017 bosta na državnem prvenstvu našo šolo zastopala Toni Travnik in Nika Vidmar.

Čestitamo vsem našim učencem za odlične nastope na tem tekmovanju.

Podrobni rezultati in utrinki s tekmovanja so v priponki.

Badminton posamično 16-17 (1)

 

Mentor: Bojan Brulec

 

 

(Skupno 3 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja